Prestige Extra 370 FS, flacon 100 mL

Prestige Extra 370 FS, flacon 100 mL

Cultura: Cartof
Substanda activa: imidacloprid 120 g/l + pencicuron 250 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli + daunatori
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Cartof
Spectru de combatere Gandacul din Colorado(Leptinotarsa decemlineata), Afide(Aphis sp.), Rizoctonioza(Rhyzoctonia solani)
Doza 0.5-0.6 l/t
Substanda activa imidacloprid 120 g/l + pencicuron 250 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Prestige Extra are actiune sistemica si in acelasi timp de contact asupra daunatorilor. Imidacloprid, componenta insecticida, formeaza in jurul tuberculilor un halou de protectie prin intermediul caruia se manifesta actiunea de contact asupra insectelor din sol. Ulterior imidacloprid patrunde in mod sistemic in tuberculi si de aici este distribuit in partile aeriene ale plantelor, actionand asupra daunatorilor in timpul perioadei de vegetatie. Pencicuron, componenta fungicida, are actiune de contact, prevenind infectiile de rizoctonioza care pot avea ca sursa infectioasa samanta utilizata la plantare sau resturile vegetale incorporate in sol.
MOD DE UTILIZARE: Prestige Extra se utilizeaza la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului din Colorado (adulti si larve), afidelor si rizoctoniozei in timpul perioadei de vegetatie. Perioada de protectie impotriva daunatorilor mentionati este de circa 80 zile de la rasarirea culturii. Tratamentul tuberculilor se efectueaza concomitent cu plantarea, cu ajutorul instalatiei montate pe masina de plantat.In functie de parametrii de functionare ai instalatiei sunt necesari 40-60 l solutie pentru un hectar. Necesarul de produs comercial pentru un hectar rezulta din inmultirea dozei necesare pentru o tona de tuberculi cu norma de samanta/ha. La cantitatea rezultata se adauga apa pana la volumul necesar de solutie. Inainte de inceperea lucrului se efectueaza proba cu apa a instalatiei de aplicare pentru stabilirea parametrilor de functionare ai acesteia. La prepararea solutiei, flacoanele cu Prestige Extra se agita inainte de golirea in rezervorul instalatiei.Nu se recomanda aplicarea produsului pe banda concomitent cu sortarea, deoarece excesul de umiditate de pe tuberculii tratati, mai ales in lipsa posibilitatilor de uscare a acestora, poate favoriza extinderea infectiilor bacteriene in masa de tuberculi.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine