Orius 6 FS, flacon 1 Litru

Orius 6 FS, flacon 1 Litru

Cultura: Grau
Cultura: Orz
Substanda activa: Tebuconazol 6%
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie pentru tratamentul semintei
Cultura Grau
Cultura Orz
Spectru de combatere Malura comuna(Tilletia spp.), Fuzarioza(Fusarium spp.), Taciunele zburator(Ustilago nuda), Sfasierea frunzelor(Pyrenophora graminea)
Doza 0.5 l/t samanta
Substanda activa Tebuconazol 6%
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: ORIUS 6 FS este o formulare moderna pentru tratamentul semintelor de cereale pe baza de tebuconazol (grupa triazolilor) care prin actiunea sa sistemica protejeaza semintele contra celor mai pagubitoare boli transmise prin samanta. Tebuconazolul actioneaza prin inhibarea pe doua cai a biosintezei ergosterolului prin peretii celulari ai organismelor tinta. Odata absorbit in planta, produsul se transloca acropetal, protejand astfel tinerele plante de instalarea infectiilor fitopatogene si determinand o crestere mai viguroasa a acestora. Actiunea sistemica se manifesta atat asupra patogenilor localizati pe samanta cat si a celor din interiorul acestora. De asemenea, produsul formeaza in jurul semintelor tratate o zona concentrica impregnata cu vapori de substanta activa care protejeaza plantele timp de mai multe luni de la semanat.
MOD DE UTILIZARE: Tratamentul cu ORIUS 6 FS se aplica mult mai usor cu masini speciale de tratat samanta care asigura o calitate foarte buna a tratamentului. Produsul adera mult mai bine la suprafata semintelor si nu face praf. In functie de caracteristicile tehnice ale masinii de tratat si de calitatea semintei, la tratamentul cu ORIUS 6 FS se poate adauga apa in proportie de 1:20 (produs:apa), avand grija sa se evite umectarea prea tare a semintelor pentru a preveni declansarea prematura a germinatiei.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine