Lamardor 400 FS, bidon 5 Litri

Lamardor 400 FS, bidon 5 Litri

Cultura: Grau
Cultura: Orz
Substanda activa: protioconazol 250 g/l+ tebuconazol 150 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie concentrata pentru tratarea semintei
Cultura Grau
Cultura Orz
Spectru de combatere Malura comuna (Tilletia spp.), Fuzarioza (Fusarium spp.), Taciunele zburator (Ustilago nuda), Sfasierea frunzelor (Pyrenophora graminea)
Doza 0.15 l/t
Substanda activa protioconazol 250 g/l+ tebuconazol 150 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Lamardor 400 FS are actiune sistemica in samanta si plantula. Cele doua substante active impiedica dezvoltarea miceliului ciupercilor localizate pe seminte sau in interiorul acestora. Protioconazol este o noua molecula din clasa triazolintione, caracterizata printr-o exceptionala actiune preventiva, curativa si eradicativa asupra unei game largi de patogeni, avand totodata efecte stimulatoare asupra cresterii plantelor. Lamardor are asupra semintelor un efect protector de lunga durata, determinand in acelasi timp o crestere mai viguroasa a plantulelor in primele stadii de dezvoltare.
MOD DE UTILIZARE: Fiind conditionat ca suspensie concentrata, Lamardor 400 FS este relativ usor de utilizat datorita aderentei sale foarte bune la suprafata semintelor. Pentru realizarea unei repartizari cat mai uniforme a produsului pe seminte, este necesar ca inainte de utilizare acesta sa fie amestecat cu apa pentru a se realiza 10 l solutie de tratat (9,85 l apa + 0,15 l produs) pentru o tona de seminte. Este important ca in procesul de tratare sa se realizeze o dozare corecta a produsului si o distributie uniforma pe seminte.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine