Gaucho 600 FS, bidon 25 Litri

Gaucho 600 FS, bidon 25 Litri

Cultura: Grau
Cultura: Orz de toamna
Substanda activa: imidacloprid 600 g/l
Modalitati de ambalare: 25 l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Daunatori
Formulare Suspensie concentrata tratare semintei
Cultura Grau
Cultura Orz de toamna
Spectru de combatere Afide (Macrosiphum avenae, Rhopalosiphum maidis, Rhopalosiphum padi, Schizaphis graminum, Metopolophium dirhodum)
Doza 0.6 l/t
Substanda activa imidacloprid 600 g/l
Modalitati de ambalare 25 l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Gaucho are actiune sistemica de lunga durata in seminte si plante. Dupa semanat, produsul formeaza un halou de protectie in jurul semintei, actionand prin contact asupra daunatorilor din sol.In acelasi timp, Gaucho patrunde in bob si de aici in plante, actionand prin ingestie asupra daunatorilor care ataca plantele in primele faze de vegetatie. Gaucho perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare, conducand la moartea lor. Modul de actiune complex conduce la un spectru larg de combatere si la o eficacitate exceptionala chiar si asupra daunatorilor rezistenti la insecticidele conventionale utilizate in prezent.
MOD DE UTILIZARE: Gaucho se va utiliza numai pentru tratarea semintelor de inalta valoare biologica, conditionate si calibrate, cu indici calitativi specifici soiului sau hibridului din care provin. Pentru a nu diminua calitatile produsului, se utilizeaza masini de tratat care asigura o dozare precisa si o distribuire uniforma a substantei pe suprafata boabelor. La efectuarea tratamentului, Gaucho poate fi utilizat ca atare sau dupa amestecarea prealabila cu apa in raport de 1 l produs la 0,25 l apa. La prepararea amestecului se pune intai apa in premixer, apoi se adauga produsul, dupa care solutia se agita manual sau mecanic inaintea inceperii tratarii. Se prepara numai cantitatea de solutie necesara pentru cantitatea de samanta ce se va trata intr-o zi de lucru. La prepararea solutiei, flacoanele cu Gaucho se agita inainte de golirea in premixerul instalatiei.

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine