Amiral Prophy 6 FS, flacon 1 Litru

Amiral Prophy 6 FS, flacon 1 Litru

Cultura: Grau
Cultura: Orz
Cultura: Orzoaica
Cultura: Secara
Cultura: Triticale
Substanda activa: tebuconazol 60 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie apoasa
Cultura Grau
Cultura Orz
Cultura Orzoaica
Cultura Secara
Cultura Triticale
Spectru de combatere Malura comuna si pitica (Tilletia spp.), Fusarioza radacinilor, coletului si plantutelor (Fusarium spp.), Taciunele zburator(Ustilago nuda), Sfasierii frunzelor (Pyrenophora graminea)
Doza 0.5 l/t
Substanda activa tebuconazol 60 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Aplicat pe semintele de grau, secara, triticale, orz si orzoaica, destinate insamantarilor, produsul actioneaza ca un fungicid sistemic, cu actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol. In timpul germinarii si cresterii plantutelor, substanta activa este absorbita prin radacini si este distribuita prin toate organele plantelor, protejandu-le fata de unele din cele mai pagubitoare boli cu infectie interna si externa care se intalnesc in culturile de cereale paioase netratate.
MOD DE UTILIZARE: Tratamentul semintelor se face cu echipamente corespunzatoare, prevazute cu sisteme de agitare continua a solutiei de tratat, asigurandu-se respectarea dozei recomandate si o acoperire uniforma a semintelor. Inainte de golire, ambalajul se agita bine pentru omogenizarea continutului.Dupa golire, ambalajul se clateste bine (de 3 ori) cu apa care se adauga in rezervorul cu solutia de tratat. In functie de caracteristicile si performanta tehnica a echipamentelor din dotare, produsul se dilueaza in 3-5 litri apa /0,5 litri produs/tona de seminte (luandu-se in calcul si apa rezultata din clatirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (pana la 10 litri apa/0,5 litri produs/1 tona de seminte), cu conditia ca semanatul sa se faca imediat dupa tratamentul semintei. La insacuirea semintelor tratate, mai ales a celor tratate cu adaos de apa, care se depoziteaza in vederea insamantarii, nu se vor folosi saci din folie de plastic, iar depozitarea pana la insamantare se va face in spatii uscate, bine ventilate, separat de samanta destinata consumului. Samanta tratata nu se poate folosi de la un an la altul. Este interzisa folosirea semintelor tratate in hrana oamenilor, a animalelor sau in alte scopuri decat pentru semanat.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine