Mesurol 2 RB, plic 30 grame

Mesurol 2 RB, plic 30 grame

Cultura: Salata solar
Cultura: Tomate solar
Cultura: Varza de camp
Substanda activa: metiocarb 2%
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Daunatori
Formulare Produs granulat
Cultura Salata solar
Cultura Tomate solar
Cultura Varza de camp
Spectru de combatere Limacsilor si coropisnitelor
Doza 5 kg/ha (5 g/10 mp)
Substanda activa metiocarb 2%
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Prin ingredientii pe care ii contine alaturi de substanta activa, Mesurol 2RB are un efect atractant asupra limacsilor si coropisnitelor. Acesti daunatori sunt omorati la scurt timp dupa ingestia granulei sau a unei parti din granula. Mesurol 2 RB are efect rapid si de lunga durata, protejand legumele impotriva daunelor cantitative si calitative produse de limacsi si coropisnite. Actiunea sa nu este influentata de precipitatii si temperaturi ridicate. Produsul are un efect repelent foarte bun asupra pasarilor si animalelor domestice.
MOD DE UTILIZARE: Mesurol 2 RB este omologat in doza de 5 kg/ha (5 g/10 mp) pentru combaterea limacsilor la culturile de varza si salata, precum si pentru combaterea coropisnitelor la culturile de tomate. Se poate utiliza la plantare sau in timpul vegetatiei prin imprastiere uniforma la suprafata solului, in benzi corespunzator randurilor de plante, sau sub forma de mici cantitati de granule, din loc in loc, cu respectarea dozei la hectar.Impotriva coropisnitelor, produsul se poate incorpora usor pentru o mai buna eficacitate. Pentru culturile de varza, tratamentul se efectueaza la inceputul formarii capatanii sau atunci cand limacsii sunt activi.Este necesar ca la administrare sa nu patrunda granule intre frunze pentru a nu afecta valoarea comerciala a capatanilor. Se efectueaza cel mult doua tratamente intr-un sezon, de preferinta dupa amiaza sau seara, inainte ca melcii sa fie activi. Daca s-a folosit doza minima la o infestare puternica si dimineata s-a constatat ca toate granulele au fost consumate, se va repeta tratamentul. Sunt combatuti de asemenea melcii cu cochilie.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine