Voliam Targo, flacon 1 Litru

Voliam Targo, flacon 1 Litru

Cultura: Mar
Substanda activa: 18 g/l abamectin + 45 g/l clorantraniliprol
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Mar
Spectru de combatere Viermele merelor (Cydia pomonella), Minierul marmorat (Phyllonorycter blancardella), Paianjenul rosu al pomilor (Panonychus ulmi)
Doza 0.75 - 1.1 l/ha în 1500 litri apa(în functie de nivelul de infestare)prima aplicare se face la aproximativ 14 zile dupa scuturatul petalelor
Substanda activa 18 g/l abamectin + 45 g/l clorantraniliprol
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: VOLIAM TARGO este sistemic local (translaminar sau penetrant) si rezistent la spalare. Prezinta dublu mod de actiune cu efect unic ovilarvicid împotriva insectelor, oferind performanta si precizie în combaterea acestora. VOLIAM TARGO este selectiv cu mediul înconjurator si cu entomofauna utila. Sigur pentru consumatori si utilizatori.
MOD DE UTILIZARE: Se recomanda 2 tratamente pe sezon, cate unul pe generatia de daunatori, la avertizare sau în functie de cultura si biologia fiecarui daunator. Momentul optim de aplicare este în primele 2 saptamani (14 zile), dupa scuturatul petalelor,care coincide cu debutul generatiei 1 la viermele merelor, minatori si acarieni. Doza maxima se utilizeaza pentru acarieni sau pentru situatiile în care presiunea de daunatori este foarte mare si este nevoie de o durata de protectie îndelungata. 
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine