Safran 1.8 EC, flacon 1 Litru

Safran 1.8 EC, flacon 1 Litru

Cultura: Mar
Cultura: Par
Cultura: Tomate sera
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: abamectin 18g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare SL - Concentrat solubil
Mod de aplicare Aparitia insectelor daunatoare
Cultura Mar
Cultura Par
Cultura Tomate sera
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Paiajenul comun, Molia vitei de vie, Acarianul galicol al vitei de vie, Musca miniera, Puricele melifer al parului, Paiajenul rosu
Substanda activa abamectin 18g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
SAFRAN este un insecto-acaricid formulat pe baza de ABAMECTN, o substanta naturala obtinuta prin fermentare, dintr-o specie de bacterii actinomycete Streptomyces avermitilis.
MOD DE ACTIUNE: SAFRAN are un mod unic de actiune, diferit de insecto-acaricidele conventionale. Abamectin actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor provocand in cateva ore, paralizia ireversibila a acestora. Insectele care intra in contact cu produsul mor fara a prezenta nici o miscare sau spasm. Actioneaza atat prin contact cat si mai ales prin ingestie iar activitatea insecticida maxima se observa incepand de la a treia zi dupa aplicare. SAFRAN are actiune translaminara si nu este afectat de ploile survenite la cateva ore dupa aplicare.Prin efectul de penetrare translaminara in frunze, produsul se distribuie uniform in tesuturi si asigura o protectie corespunzatoare pe intreaga suprafata a acestora. MOD DE UTILIZARE: Pentru o combatere eficienta se recomanda aplicarea atunci cand frunzele sunt tinere si au capacitatea maxima de absorbtie prin cuticula. Astfel si actiunea reziduala in planta este cea mai buna. Se recomanda ca stropirile sa se aplice uniform, cu un volum de apa de 1000-1500 l/ha. Momentul de aplicare este dupa aparitia insectelor daunatoare. Ca si la alte produse translaminare, amestecul cu un adjuvant si pulverizarea uniforma, imbunatatesc considerabil gradul de penetrare si calitatea tratamentului.

Cultura
 Agent daunator
 Doza
 Vita de vie Paiajenul comun
 molia vitei de vie
 Acarianul galicol al vitei de vie
 0,8-1,0 l/ha
 Tomate sera musca miniera 0,09%(0,9 l/ha in 1000 l solutie/ha)
 Par puricele melifer al parului 0,1 - 0,15%(1,0 - 1,5 l/ha in 1000 l apa)
 Mar Paiajenul rosu   
 1,5 l/ha

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine