Pyrinex 48 EC, flacon 1 Litru

Pyrinex 48 EC, flacon 1 Litru

Cultura: Cartof
Cultura: Cereale paioase
Cultura: Pomi fructiferi
Cultura: Tomate
Substanda activa: Clorpirifos 480 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare EC (Concentrat emulsionabil)
Cultura Cartof
Cultura Cereale paioase
Cultura Pomi fructiferi
Cultura Tomate
Spectru de combatere Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata), Musculita alba de sera(Trialeurodes vaporariorum), Paduchele din San Jose(Quadraspidiotus perniciosus), Paduchele lanos(Eriosoma lanigerum), Gandacul ghebos(Zabrus tenebrioides)
Substanda activa Clorpirifos 480 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Pyrinex 48 EC este un insecticid organofosforic care, datorita proprietatilor si formularii sale speciale, este folosit pe scara larga mai ales ca tratament foliar.Substanta activa, clorpirifos, este un inhibitor de colinesteraza care actioneaza prin contact, ingestie si respiratie. Are si o sistemicitate partiala slaba, care însa determina absorbtia si retinerea produsului în tesuturile superficiale ale organelor tratate.
MOD DE UTILIZARE:
Pomi fructiferi PYRINEX 48 EC se aplica de îndata ce s-a atins pragul economic de daunare în cursul lunilor de vara pentru combaterea paduchilor testosi si a paduchelui lanos. Se folosesc volume normale de solutie în functie de specie si varsta plantatiilor, astfel încat sa se asigure o tratare uniforma a coroanelor pomilor, inclusiv în interiorul acestora si pe ramurile pe care se instaleaza de regula acesti daunatori (mai ales în partea superioara a pomilor). Pentru combaterea paduchelui lanos se poate face si pensularea ranilor sau crapaturilor din scoarta pomilor infestate cu colonii cu o solutie 0,2% PYRINEX 48 EC (la pomi de talie joasa si pe suprafate mai mici).
Cartof PYRINEX 48 EC se foloseste doar pentru combaterea larvelor si adultilor gandacului din Colorado, fiind recomandat în programele de combatere integrata a acestui daunator deosebit de periculos si cu potential ridicat de dobandire a rezistentei la insecticide, alaturi de inhibitorii de chitina, piretroizii de sinteza si alte produse din clase chimice diferite.
Tomate (rasaduri) PYRINEX 48 EC se aplica prin stropire la aparitia primelor musculite în rasadnita, folosind volume normale de solutie(1000 l/ha).
Cereale paioase Se fac tratamente în toamna, dupa semanat si rasarirea culturii, cu volume normale, folosind echipamente terestre de aplicare. Datorita remanentei foarte bune a produsului în stratul superficial al solului (2-4 luni), PYRINEX 48 EC asigura protectia contra atacului de Zabrus tenebrioides chiar si pentru infestarile mai tarzii.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Cartof Gandacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata) 1,5 l/ha
 Tomate (rasad) Musculita alba de sera (Trialeurodes vaporariorum) 0,2%
 Pomi fructiferi Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) 0,2%
 Mar Paduchele lanos (Eriosoma lanigerum) 0,2%
 Cereale paioase Gandacul ghebos (Zabrus tenebrioides) 2,5 l/ha
 Rachita Daunatori (Cryptorrhynchus lapathi, Aphrophora alni,
 Lepyrus palustria)
 1,5 – 2,0 l/ha

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine