Nurelle D, flacon 1 Litru

Nurelle D, flacon 1 Litru

Cultura: Cartof
Cultura: Mar
Cultura: Par
Cultura: Prun
Cultura: Rapita
Cultura: Tomate camp
Substanda activa: Cipermetrin 50 g/l +clorpirifos 500 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare Emulsie concentrata
Mod de aplicare Se aplica pe vegetatie la aparitia primilor daunatori in cultura
Cultura Cartof
Cultura Mar
Cultura Par
Cultura Prun
Cultura Rapita
Cultura Tomate camp
Spectru de combatere Paduchele solanaceelor, Gandacul lucios al rapitei, Paduchele lanos, Gandacul de Colorado, Minierul circular, Molia pielitei fructelor, Minierul liniar, Minierul melifer al parului, Sfrederitorul tulpinilor, Tantarul frunzei coacaz
Substanda activa Cipermetrin 50 g/l +clorpirifos 500 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Nurelle D este un insecticid cu spectru larg de actiune, ce combate adultii si toate stadiile larvare din culturile de legume, pomi fructiferi, rapita. Efectul initial se manifesta datorita contactului, ingestiei si vaporilor rezultati la aplicare. Persistenta efectului este obtinuta numai prin ingestie. Aceasta inseamna ca daunatorii pot aparea dupa aplicarea insecticidului, dar vor fi combatuti in momentul ingerarii suprafetei foliare tratate. Prin efectul puternic al vaporilor actioneaza si asupra daunatorilor ascunsi (insecte defoliatoare, minatoare si sugatoare ascunse)in frunzele rasucite. Este un produs cu performante remarcabile chiar in conditii climatice extreme.
MOD DE UTILIZARE: Insecticidul Nurelle D se aplica pe vegetatie, la aparitia primilor daunatori in cultura. La cartof are un efect de soc deosebit care, combinat cu o actiune indelungata, asigura protectia culturii pe o perioada de 2-3 saptamani impotriva gandacului din Colorado. In livezi actioneaza asupra tuturor formelor mobile prezente simultan. Are si o actiune secundara in combaterea acarienilor, reducand posibilitatea lor de atac. Este recomandat pentru combaterea unui numar mare de insecte defoliatoare, sugatoare si minatoare prezente in livezi. Poate fi folosit de-a lungul intregului sezon. Timpul de pauza este de 14 zile la cartof, rosii, mar, par, prun.


  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine