Force 1.5 G, plic 150 grame

Force 1.5 G, plic 150 grame

Cultura: Porumb
Substanda activa: Teflutrin 1.5%
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare Granule
Mod de aplicare Se aplica odata cu semantulin conditii de infestare moderatarespectiv in primul an de monocultura a porumbului.
Cultura Porumb
Spectru de combatere Viermele vestic al radacinilor de porumb(Diabrotica virgifera virgifera)
Doza 15 kg/ha
Substanda activa Teflutrin 1.5%
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: FORCE 1,5 G este un insecticid pentru aplicare la sol si dezvoltat pentru controlul rezidual al principalilor daunatori de sol în agricultura.FORCE 1,5 G omoara insectele prin actiune de vapori, stomacala si de contact si nu este sistemic în interiorul plantei. De asemenea, ofera soc rapid si control de lunga durata.Proprietatile antihranire si repelente extind efectul biologic împotriva unor daunatori. Prin actiunea unica de vaporizare, FORCE 1,5 G patrunde în sol si strapunge cuticula insectei, distrugand legaturile nervoase, cauzand încetarea hranirii si implicit moartea.Efectul puternic repelent ofera protectie de lunga durata tinerelor plantute.Teflutrinul nu actioneaza sistemic în plante si nu este mobil în sol. MOD DE UTILIZARE: Force 1,5 G se aplica odata cu semanatul cu microgranulatoare destinate acestui tip\nspecial de aplicare.Force 1,5 G nu ar trebui sa se foloseasca în mod repetat sau ca unica metoda de combatere. Este recomandat sa se foloseasca în alternanta cu produse care au moduri de actiune diferite.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine