Confidor Oil sc 004, bidon 10 Litri

Confidor Oil sc 004, bidon 10 Litri

Cultura: Mar
Cultura: Prun
Substanda activa: 4 g/l imidacloprid
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare Suspensie concenrata
Cultura Mar
Cultura Prun
Spectru de combatere Paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus), Panonicus ulmi(oua hibernante), Afide (oua hibernante)
Doza 1.5%(22.5 l/ha la mar si 15 l/ha la prun)
Substanda activa 4 g/l imidacloprid
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Datorita celor doua componente, CONFIDOR OIL SC 004 are actiune sistemica de lunga durata(imidacloprid) si actiune fizica complementara de asfixiere (ulei). Imidacloprid patrunde în plante în circa 1 h de la tratament, actionand deopotriva prin penetrarea scutului protector al larvelor paduchelui din San Jose. Efectul asupra insectelor daunatoare consta în perturbarea ireversibila a functiilor vitale ale centrilor nervosi ai acestora, ducand în final la moartea lor. De asemenea, ouale hibernante ale paianjenului rosu sunt intoxicate si asfixiate astfel încat nu mai are loc ecloziunea larvelor. Amestecul formulat garanteaza o lunga durata de actiune, o optima patrundere a componentei sistemice în planta, o aderenta sporita la suprafata plantei si un contact superior cu daunatorii tinta.
MOD DE UTILIZARE:
Mar Se utilizeaza pentru combaterea larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) si a oualor hibernante ale afidelor si paianjenului rosu comun al pomilor(Panonicus ulmi) in concentratie de 1,5% respectiv 22,5 l/ha in 1500 l apa.
Prun Se efectueaza un tratament pe sezon la dezmugurit, în faza de urechiuse de soarece pana la mugure floral bine dezvoltat înca nedeschis. Acesta corespunde cu primul tratament de (iarna) primavara. Volumul de apa utilizat este de 1000 l/ha. Perioada de pauza înaintea recoltarii este de minim 90 de zile. Compatibilitate Produsul nu se va amesteca cu zeama bordeleza, polisulfuri si produse pe baza de sulf, diclofluanid, captan sau TMTD. Pentru orice alte combinatii, se va face în prealabil un test de compatibilitate fizico-chimica!
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine