Apollo 50 SC, flacon 1 Litru

Apollo 50 SC, flacon 1 Litru

Cultura: Castraveti solarii
Cultura: Pomi fructiferi
Cultura: Tomate
Cultura: Vinete
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: Clofentezin 500 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecte
Formulare Suspensie concentrata
Mod de aplicare Tratamente preventive
Cultura Castraveti solarii
Cultura Pomi fructiferi
Cultura Tomate
Cultura Vinete
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Panonychus ulmi(Acarianul rosu al pomilor), Paianjenul rosu comun(Tetranychus urticae)
Substanda activa Clofentezin 500 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: 50 SC este un acaricid de contact actionand în principal ca ovicid, cu efect si asupra formelor mobile în stadiul tanar(larve) si cu îndelungata activitate reziduala. Atunci cand este folosit singur, Apollo 50 SC nu are nici un fel de activitate de combatere contra paianjenilor adulti.Substanta activa clofentezin intervine în cresterea si diferentierea celulara în cursul fazelor finale ale dezvoltarii embrionare si fazelor initiale ale dezvoltarii larvare a acarienilor. De aceea nu are activitate asupra adultilor, însa datorita efectului sau rezidual, în cazul aplicarii pe adulti, efectul maxim de combatere se poate constata dupa 2 saptamani de la tratament asupra generatiei urmatoare de acarieni. Ca orice acaricid ovicid, se recomanda sa nu se aplice mai mult de un tratament cu Apollo 50 SC pe sezon, în scopul evitarii aparitiei rezistentei.
MOD DE UTILIZARE: Plantatii de pomi fructiferi Se fac tratamente preventive contra oualor de iarna(Panonychus ulmi) înainte de eclozarea acestora.
La mar, tratamentul cu APOLLO 50 SC se poate face începand din fenofaza de dezmugurire pana la buton roz (înainte de înflorire). La prun, tratamentul se face din faza de buton alb pana la înflorirea deplina, în timp ce la piersic tratamentul se face de la caderea petalelor pana la legarea fructelor. Daca tratamentul se face mai târziu, Apollo 50 SC se va aplica împreuna cu un acaricid-adulticid, astfel încat sa combata si formele mobile.Se folosesc volume normale de solutie si se urmareste stropirea completa a pomului (din toate partile).
Vita de vie:Se fac tratamente preventive înaintea înfloritului, cand de obicei apar primii adulti de Panonychus ulmi, asigurand o norma de 0,4 l/ha (de regula în 1000 litri de solutie).Echipamentul de tratare trebuie sa asigure o pulverizare corespunzatoare inclusiv a partilor mai putin expuse ale butucilor de vie (mai ales partea inferioara).
Legume:Se aplica stropiri cu volum normal de solutie, la aparitia primelor forme mobile de acarieni,cu mijoace terestre de pulverizare.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Pomi fructiferi Panonychus ulmi(Acarianul rosu al pomilor)(oua hibernante) 0,04 % (0,6 l/ha)
 Vita de vie Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae),
 Panonychus ulmi (Acarianul rosu al pomilor)(oua)
 0,4 l/ha
 Vinete,Tomate,
Castraveti Solarii
 Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae) 0,04 %

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine