Yamato, bidon 5 Litri

Yamato, bidon 5 Litri

Cultura: Grau
Substanda activa: tetraconazol 70 g/l + tiofanat metil 233 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Grau
Spectru de combatere Complex de boli foliare si ale spicului (fainarea, rugina, septorioza, fuzarioza, helmintosporioza)
Doza 1.5 l/ha
Substanda activa tetraconazol 70 g/l + tiofanat metil 233 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Tiofanat metil benzimidazil sistemic,fiind absorbit prin frunze si radacini si apoi translocat acropetal in toate tesuturile plantei.Inhiba dezvoltarea ciupercilor patogene, penetrarea lor in planta precum si cresterea miceliului. Tetraconazol face parte din grupa trizolilor si este absorbit si translocat de catre plante. Ofera plantei o protectie de lunga durata avand de asemenea si efecte curative. Recomandat in programele de management si combatere a formelor rezistente ale patogenilor.
MOD DE UTILIZARE: La cereale, Yamato se recomanda a fi aplicat impotriva bolilor criptogamice ale tulpinii, frunzelor si spicului. Se aplica 1 sau 2 tartamente in functie de conditiile de infectie. Actiunea produsului se desfasoara pe o perioada de 3-4 saptamani. Primul tratament se va aplica odata cu erbicidarea iar al 2-lea la 3-4 saptamani(inspicare).
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine