Tilmor 240 EC, bidon 5 Litri

Tilmor 240 EC, bidon 5 Litri

Cultura: Rapita
Substanda activa: 80 g/l protioconazol + 160 g/l tebuconazol
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Concentrat emulsionabil
Cultura Rapita
Spectru de combatere Putregaiul uscat (Phoma lingam), Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), Mucegaiul cenusiu(Botrytis cinerea), Patarea bruna(Alternaria brasicae), Fãinarea (Erysiphe communis)
Doza 1 l/ha
Substanda activa 80 g/l protioconazol + 160 g/l tebuconazol
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: TILMOR 240 EC are actiune sistemica in plante si spectru foarte larg de actiune.TILMOR 240 EC contine substanta activa de inalta eficacitate protioconazol, cel mai nou reprezentant din grupa chimica triazoli, impreuna cu substanta activa consacrata tebuconazol. TILMOR 240 EC prezinta proprietati preventive, curative si uneori eradicative care ii confera un spectru larg de activitate.
MOD DE UTILIZARE: Tratamentul se aplica pe vegetatie, pe intreaga suprafata, numai cu echipament terestru,la avertizare, de preferat preventiv sau la inceputul aparitiei primelor simptome, primavara pana la inflorit. Tilmor 240 EC se poate aplica si toamna, perioada optima fiind in faza de 4-6 frunze ale culturii de rapita. Se asigura astfel atat protectia culturii fata de boli cat si o crestere a rezistentei plantelor la iernare si la cadere. Numarul maxim de tratamente pe sezon este de doua, efectuate la un interval de minim 14 zile. Cantitatea de solutie este de 200-400 l/ha.Timp de pauza: 56 de zile.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine