Tanos 50 WG, punga 1 Kg

Tanos 50 WG, punga 1 Kg

Cultura: Floarea soarelui
Substanda activa: 25% famoxadon + 25% cimoxanil
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule dispersabile in apa
Cultura Floarea soarelui
Spectru de combatere Putregaiul alb(Sclerotinia sclerotiorum), Putregaiul cenusiu(Botrytis cinerea), Alternarioza (Alternaria spp), Necrozarea si frangerea tulpinilor(Phomopsis helianthi), Mana(Plasmopara helianthi)
Doza 0.4 kg/ha
Substanda activa 25% famoxadon + 25% cimoxanil
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: TANOS 50 WG are efect preventiv si curativ. TANOS 50 WG contine doua substante active cu mod multiplu de actiune. Prin actiunea lui blocheaza la nivelul mitocondriilor producerea de energie si respiratia celulelor, necesara dezvoltarii ciupercii.Famoxadonul are proprietati lipofilice fiind aderent la cuticula si foarte greu de spalat dupa 1 ora de la aplicare. Are actiune antisporulanta si blocheaza cresterea ciupercii.Famoxadonul difuzeaza in cuticula si determina o buna redistribuire a substantei active la suprafata frunzei fiind remobilizat prin ploaie si roua. Sporii ciupercii devin incapabili sa incolteasca, germinarea sporilor fiind blocata.Cimoxanilul penetreaza tesutul frunzei si se distribuie translaminar. Stopeaza cresterea leziunilor si sporularea, inducand reactia de autoaparare a plantei.
MOD DE UTILIZARE: Pentru a obtine productii ridicate, de calitate si maximum de eficacitate al fungicidului se recomanda utilizarea produsului la al II-lea tratament in faza de buton floral-imbobocire.Tehnologiile performante bazate pe doua tratamente presupun aplicarea primului tratament in faza de 6-8 frunze (Alert 0,6 l/ha) pentru bolile la tulpina si frunze si tratamentul al II-lea la imbobocire (Tanos 0,4 kg/ha) pentru protejarea calatidiului.In cazuri exceptionale de atac de mana, aplicati 2 tratamente succesive la un interval de 7-10 zile imediat ce depistati atacul.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine