Syllit 400 SC, flacon 1 Litru

Syllit 400 SC, flacon 1 Litru

Cultura: Mar
Cultura: Piersic
Cultura: Prun
Substanda activa: dodine 400 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Mar
Cultura Piersic
Cultura Prun
Substanda activa dodine 400 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Fungicid utilizat in pomicultura pentru combaterea rapanului si a altor boli,fungicid cu efect preventiv excelent si curativ de lunga durata.Poate fi folosit si pe foliaj umed,penetreaza rapid frunzele fiind rezistent la ploile ce pot surveni dupa efectuarea tratamentului.Actioneaza ca un "detergent" indepartand lipidele din peretii celulari ai ciupercilor patogene. Aceste mod de actiune unic ii confera avanajul de a fi un partener foarte bun in orice program integrat de tratamente, care isi propune sa mentina eficacitatea produselor din alte grupe chimice,pentru efect curativ maxim, trebuie aplicat cel tarziu la 48 de ore de la aparitia infectiei.Performanta sa este ridicata si la temperaturi scazute.Se recomanda insa ca la aplicare, temperatura aerului sa fie de minimum 6 grade C, pentru ca si metabolismul pomilor sa fie optim.
MOD DE UTILIZARE:
La Mar: Syllit se recomanda in special pentru primele doua tratamente impotriva rapanului - primul la inceputul dezmuguritului, iar urmatorul la 7 zile.
La Piersic: pentru combaterea basicarii frunzelor Syllit se aplica toamna tarziu cand 80 % din frunze sunt cazute si primavara la inceputul infrunzirii. Un alt tratament se va aplica in perioada cuprinsa intre stadiul de boboc floral pana la caderea petalelor.
La Prun: pentru prevenirea patarii rosii a frunzelor, se recomanda aplicarea Syllit-ului astfel: la caderea petalelor; la 2-3 saptamani inainte de recoltare; imediat dupa recoltare.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Mar Rapan (Venituria inaequalis) 0,13% (1,95 l/ha)
 Piersic   
 Deformarea frunzelor de piersic (Taphrina deformans) 0,2% (2,0 l/ha)
 Prun Patarea rosie a frunzelor de prun (Blumeriella jaapii)   
 0,13% (1,95 l/ha)

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine