Shavit F 72 WP, punga 1 Kg

Shavit F 72 WP, punga 1 Kg

Cultura: Castraveti
Cultura: Mar
Cultura: Pepene verde
Cultura: Tomate
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 2% triadimenol + 70% folpet
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Pulbere umectabila
Cultura Castraveti
Cultura Mar
Cultura Pepene verde
Cultura Tomate
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Rapan(Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha), Mana(Plasmopara viticola), Fainare (Uncinula necator), Putregaiul cenusiu(Botrytis cinerea), Mana (Phytophtora infestans), Mana(Pseudoperonospora cubensis), Fainare(Sphaeroteca fuliginea)
Doza 0.2%(2.0 kg/ha).la vita de vie 2 kg/ha in 1000 l apa
Substanda activa 2% triadimenol + 70% folpet
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: SHAVIT F 72 WP este un fungicid complex continand doua substante active (triadimenol si folpet), cu actiune sistemica si de contact impotriva celor mai importante boli care ataca culturile horticole:
-triadimenol (triazol), cu actiune sistemica si translocare acropetala, confera plantelor tratate protectie mai ales impotriva fainarilor si alternariozelor. Are efect rapid, preventiv, curativ si eradicant si manifesta actiune reziduala de lunga durata.
-folpet (ftalimida), cu actiune de contact contra unui mare numar de boli,in special manari, rapan si monilioze. Are actiune preventiva,impiedicand instalarea infectiilor de la suprafata frunzelor si lastarilor tineri, intervenind in blocarea respiratiei ciupercilor fitopatogene. Avand actiune multi-site, aceasta previne aparitia rezistentei patogenilor la aplicarea fungicidelor si ca urmare constituie un partener recomandat pentru fungicidele sistemice.
MOD DE UTILIZARE:
Mar SHAVIT F 72 WP se aplica incepand din faza de buton roz pana la caderea fiziologica a fructelor (iunie), la avertizare sau preventiv, la acoperire in functie de presiunea de infectie la interval de 10-12 zile. Stropirile se fac cu volum normal de solutie, folosind echipament terestru care sa asigure o pulverizare corespunzatoare astfel incat sa se trateze uniform intregul foliaj al pomilor.
Vita de vie SHAVIT F 72 WP se va aplica cu predilectie dupa inflorit pana la compactarea ciorchinilor pentru a asigura o protectie corespunzatoare contra fainarii dar si a manei si in secundar contra infectiilor de putregai cenusiu.In conditii severe de infectie cu mana(ploi frecvente si vreme calda), produsul se va alterna cu produse sistemice specifice impotriva manei.
Legume in camp Produsul se va aplica la avertizare in volum normal de apa in functie de gradul de dezvoltare al culturii.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine