Pergado F 45WG, sac 5 Kg

Pergado F 45WG, sac 5 Kg

Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 5% mandipropamid + 40% folpet
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule dispersabile in apa
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Mana (Plasmopara viticola)
Doza 2.5 kg/ha(administrat in 1000 l apa)
Substanda activa 5% mandipropamid + 40% folpet
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: PERGADO F este un fungicid de ultima generatie, care prin modul sau unic de actiune stabileste noi standarde in controlul manei pe inflorescente, ciorchine si frunze. Aceasta actiune unica se numeste LOK+FLO™ si se manifesta pe mai multe cai, prin activitate extrem de puternica in controlul manei, patrundere rapida in interiorul tesuturilor,rezistenta buna la spalare.Dupa aplicare, PERGADO F este absorbit in stratul de ceara de pe inflorescente, ciorchine si frunze, de unde difuzeaza treptat in tesuturi, oferind o protectie preventiva de lunga durata si curativa 1-2 zile de la instalarea infectiei. PERGADO F nu afecteaza fermentatia si proprietatile organoleptice ale vinului.
MOD DE UTILIZARE: PERGADO F se aplica preventiv de la inflorit pana cand boabele ajung la dimensiunea bobului de mazare.Intervalul intre tratamente se va adapta in functie de conditiile climatice, presiunea de infectie si evolutia culturii. Pe parcursul unui sezon nu se vor aplica mai mult de 3-4 tratamente cu produse din gama Pergado.Timpul de pauza este de 40 de zile.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine