Nativo 300 SC, bidon 5 Litri

Nativo 300 SC, bidon 5 Litri

Cultura: Grau
Cultura: Orz
Substanda activa: 100 g/l trifloxistrobin + 200 g/l tebuconazol
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Grau
Cultura Orz
Spectru de combatere Fainarea (Erysiphe graminis), Rugina(Puccinia spp), Septorioza (Septoria spp.), Helmintosporioza (Helminthosporium spp.), Fusarioza (Fusarium spp), Patarea reticulara a frunzelor(Pyrenophora terres), Arsura bruna(Rhyncosporium secalis)
Doza 0.8 l/ha.1 l/ha(la Fusarium spp.)
Substanda activa 100 g/l trifloxistrobin + 200 g/l tebuconazol
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Trifloxistrobin are spectru larg de activitate si actiune de tip mezostemic, caracterizata prin afinitatea foarte ridicata la suprafata frunzei, redistribuirea si redepunerea pe partile aeriene ale plantei.Tebuconazol patrunde in plante si este distribuit acropetal in interiorul tesuturilor, blocand extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ergosterolilor.NATIVO 300 SC are actiune preventiva si curativa asupra ciupercilor patogene, asociata cu un efect de lunga durata.
MOD DE UTILIZARE: NATIVO se utilizeaza pentru 1-2 tratamente pe vegetatie. Tratamentele se efectueaza preventiv sau curativ, la aparitia primelor simptome. Primul tratament se efectueaza la doza de 0,8 l/ha, de obicei in intervalul cuprins intre sfarsitul infratitului si sfarsitul inspicatului.Tratamentul impotriva fuzariozei spicelor la grau se efectueaza in intervalul sfarsitul inspicatului - sfarsitul infloritului, utilizand doza de 1 l/ha.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine