Mythos, bidon 5 Litri

Mythos, bidon 5 Litri

Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 300 g/l pirimetanil
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Putregaiul cenusiu(Botrytis cinerea)
Doza 3 l/ha
Substanda activa 300 g/l pirimetanil
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: MYTHOS are un mecanism nou de actiune, care consta in inhibarea capacitatii ciupercii de a produce enzimele necesare procesului de infectie.Ca urmare este oprita cresterea tubului de germinatie si a miceliului, diminuandu-se astfel numarul punctelor de infectie. MYTHOS are actiune multipla: contact, vapori si translaminara. El este distribuit in interiorul frunzelor sau fructelor tratate. Impotriva putregaiului cenusiu are actiune preventiva, cu un nivel de eficacitate ridicat asupra tuturor suselor de Botrytis. Nu afecteaza procesele de vinificatie. MYTHOS inhiba formarea lacazei, enzima responsabila de oxidarea proteica a vinurilor (casarea).
MOD DE UTILIZARE: MYTHOS se utilizeaza in doza de 3 l/ha pentru 1-2 tratamente preventive in fenofazele de inceput de compactare sau intrare in parga.Daca in programul de stropiri sunt prevazute mai multe tratamente pentru putregaiul cenusiu, este recomandabil ca MYTHOS sa fie utilizat in alternanta cu alte produse\nspecifice pentru putregai, dar diferite sub aspectul modului de actiune. Volumul de solutie este de 1000 l/ha.Timpul de pauza este de 21 de zile.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine