Mikal Flash, plic 30 grame

Mikal Flash, plic 30 grame

Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 50% fosetil de aluminiu + 25% folpet
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule fine dispersabile in apa
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Mana (Plasmopara viticola)
Doza 3 kg/ha
Substanda activa 50% fosetil de aluminiu + 25% folpet
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: MIKAL FLASH se remarca prin actiunea preventiva excelenta asupra ciupercilor patogene,impiedicand germinarea sporilor si cresterea miceliului. Fosetil de aluminiu este una dintre putinele substante active destinate combaterii manei care poseda sistemie completa ascendenta si descendenta, translocandu-se in cresterile noi, inclusiv la nivelul ciorchinelui in stadiu erbaceu. Prin modul de actiune multisite si de stimulare a sistemului de autoaparare al plantei, fosetil-Al face imposibila dezvoltarea fenomenului de rezistenta.Folpet, substanta cu actiune de contact, asigura o protectie imediata fata de toate rasele fiziologice cunoscute, inainte ca activitatea sistemica a fosetilului de aluminiu sa se produca. Prin acest mecanism complex de actiune, Mikal Flash asigura protectia fata de mana in momentele de sensibilitate maxima ale vitei de vie.
MOD DE UTILIZARE:
Strugurii de masa Se efectueaza maximum 3 tratamente, prefloral si postfloral.Intervalul minim intre aplicari trebuie sa fie de 12 zile.Timp de pauza inaintea recoltarii: 70 zile.
Strugurii de vin Se efectueaza maxim 3 tratamente in intervalul inaintea infloritului pana la compactarea ciorchinelui.Intervalul minim intre aplicari trebuie sa fie de 12 zile. Timp de pauza inaintea recoltarii: 28 zile.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine