Maccani, punga 1 Kg

Maccani, punga 1 Kg

Cultura: Mar
Substanda activa: 4% piraclostrobin + 12% ditianon
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule fine dispersabile in apa
Cultura Mar
Spectru de combatere Rapan(Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha)
Doza 0.15%(2.25 kg/ha)
Substanda activa 4% piraclostrobin + 12% ditianon
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: MACCANI este un fungicid pe baza de doua substante active:
- Piraclostrobin, substanta activa moderna din familia strobilurinelor, cu efect uni-site si care are ca mod de actiune inhibarea respiratiei mitocondriale. Aceasta duce la reducerea energiei necesare in procesele esentiale din celulele agentului patogen.
- Ditianon - a doua substanta activa, face parte din grupa chinonelor, cu efect multi-site, cu activitate de contact si preventiva, inhiband germinatia sporilor.
MACCANI este, astfel, un produs sistemic translaminar si protectant. Substanta activa ramane dupa aplicare la suprafata frunzelor ca un depozit solid. O parte din substanta activa patrunde in frunza datorita proprietatilor de miscare translaminara si sistemic locala. Eliberarea substantei active se face treptat, fapt ce confera o lunga perioada de actiune. Parteneriatul celor doua substante active si modurile de actiune diferite permit realizarea unei strategii robuste anti-rezistenta.
MOD DE UTILIZARE: La pomii fructiferi se stropeste incepand cu fenofaza de buton roz, pana la inceputul fructificarii (fructe de marimea nucilor). Intervalul dintre stropiri este in general de 8-12 zile,adaptabil in functie de presiunea de infectie. In cazul perioadelor cu presiune ridicata de infectie, intervalul intre tratamente se va reduce la 7-10 zile. MACCANI se aplica preventiv. Numarul de tratamente cu produsul Maccani trebuie sa fie de maxim 30% din numarul total al tratamentelor (incluzand si alte produse din aceeasi familie chimica), dar nu mai mult de 3 tratamente pe sezon. Produsul se va integra intr-un program de combatere in alternanta cu produse ce au alt mod de actiune.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine