Flint Plus 64 WG, punga 500 grame

Flint Plus 64 WG, punga 500 grame

Cultura: Mar
Substanda activa: 4% trifloxistrobin + 60% captan
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule dispersabilei in apa
Cultura Mar
Spectru de combatere Rapan(Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha)
Doza 0.125% (1.875 kg/ha in 1500 l apa/ha)
Substanda activa 4% trifloxistrobin + 60% captan
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: FLINT PLUS 64 WG este un produs cu spectru larg de actiune datorita celor doua substante active din compozitie.Trifloxistrobin, din grupa chimica a strobilurinelor, are o actiune preventiva si o activitate mezostemica la nivelul organelor tratate. Este puternic absorbit de catre stratul ceros, fiind astfel rezistent la ploaie. Se redistribuie pe suprafata foliara prin procesele de evapotranspiratie si deopotriva in interior datorita activitatii translaminare, asigurand astfel o acoperire suplimentara pe suprafetele limitrofe netratate. Ciclul de dezvoltare a ciupercilor este intrerupt inca din stadiile primare, prin inhibarea germinatiei sporilor, cresterea tubului germinativ si formarea apresoriilor. Captan, din grupa chimica dicarboximide, este un fungicid cu actiune preventiva de contact de tip multi-site, fiind cunoscuta ca substanta fungicida cu cel mai bun efect de prevenire si combatere a infectiilor primare si secundare de rapan la pomii fructiferi.Modul diferit de actiune si efectul complementar al celor doua substante active fac din FLINT PLUS 64 WG un produs deosebit de eficace pentru utilizare in strategii antirezistenta.
MOD DE UTILIZARE: Se aplica preventiv in max. 3 tratamente pe durata unui sezon,in intervalul buton alb -inceputul colorarii fructelor, la un interval intre tratamente de 7-12 zile in functie de presiunea de infectie si conditiile climatice.Timpul de pauza inaintea recoltarii este de 35 de zile.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine