Flint Max 75 WG, punga 1 Kg

Flint Max 75 WG, punga 1 Kg

Cultura: Morcov
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 25% trifloxistrobin + 50% tebuconazol
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule dispersabile in apa
Cultura Morcov
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Fainarea (Uncinula necator), Putregaiul negru (Guignardia bidwellii), Fainarea (Erysiphe umbelliferarum)
Substanda activa 25% trifloxistrobin + 50% tebuconazol
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: FLINT MAX este un fungicid cu actiune sistemica si mesostemica pentru combaterea fainarii si putregaiului negru la vita de vie si a fainarii la morcov. Trifloxistrobin, din grupa chimica a strobilurinelor, are actiune preventiva si activitate mesostemica. Gratie activitatii mesostemice, este puternic absorbit de catre stratul ceros al frunzelor, redistribuit pe suprafata foliara prin procesele de evapo-transpiratie si deopotriva in interiorul frunzelor datorita activitatii translaminare. El intrerupe ciclul de dezvoltare a ciupercii inca din stadiile primare, inhiband germinatia sporilor, cresterea tubului germinativ si formarea apresoriilor.Tebuconazol constituie un partener bun, fiind un produs cu actiune sistemica in plante. La scurt timp dupa tratament, tebuconazol patrunde in partile aeriene si este distribuit acropetal in interiorul tesuturilor, unde blocheaza extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ergosterolilor.Modul diferit de actiune si efectul complementar al celor doua substante active fac din FLINT MAX un produs deosebit de eficient si foarte bine adaptat pentru utilizarea in strategii antirezistenta.
MOD DE UTILIZARE: Vita de vie:se recomanda aplicarea in 1-3 tratamente preventive, atat inante cat si dupa inflorit,in alternanta cu produse din grupe chimice diferite. Morcov:se efectueaza 1-3 tratamente incepand cu primele semne de atac.

 Cultura Agent daunator
 Doza
 Vita de vie Fainarea (Uncinula necator)
 Putregaiul negru (Guignardia bidwellii)
 0,16 Kg/ha
 Morcov Fainarea (Erysiphe umbelliferarum) 0,3 Kg/ha in 1000 l apa

  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine