Cabrio TOP, punga 1 Kg

Cabrio TOP, punga 1 Kg

Cultura: Tomate
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 5 % piraclostrobin + 55% metiram
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Granule dispersabile in apa
Cultura Tomate
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Mana(Plasmopara viticola), Fainarea (Uncinula necator), Putregaiul negru (Guinardia bidwellii), Escorioza sau Patarea neagra(Phomopsis viticola), Mana(Phytopohtora infestans), Fainarea(Leveilula taurica), Patarea alba a frunzelor(Septoria lycopersici
Doza 1.5-2 kg/ha
Substanda activa 5 % piraclostrobin + 55% metiram
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: CABRIO TOP contine doua substante active complementare, piraclostrobin din clasa strobilurinelor si metiram din clasa ditiocarbamatilor. Datorita locurilor de actiune diferite se limiteaza riscul dezvoltarii rezistentei. Actiunea este de contact si translaminara, intervine in lantul respirator mitocondrial si inhiba germinarea sporilor si dezvoltarea hifelor. Exista si o translocare limitata acro si basipetala.
MOD DE UTILIZARE: CABRIO TOP se poate utiliza pe toata perioada de sensibilitate a vitei de vie fata de aceste boli. Totusi, polivalenta si eficienta sa sporita sunt puse in valoare cu precadere in stadiile din perioada infloritului (in mod special in stadiul de sfarsit de inflorit ) pana in perioada de crestere a boabelor.La tomate se recomanda a se utiliza si in perioada cresterii fructelor. CABRIO TOP trebuie aplicat preventiv.In general, la vita de vie, intervalul dintre tratamente pentru CABRIO TOP este de 14 zile.Intervalul dintre tratamente va fi redus la 10 – 12 zile in cazul in care presiunea de infectie este ridicata.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine