Bumper Super 490 EC, bidon 5 Litri

Bumper Super 490 EC, bidon 5 Litri

Cultura: Floarea soarelui
Cultura: Grau
Cultura: Orz
Substanda activa: 90 g/l propiconazol + 400 g/l procloraz
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Boli
Formulare Concentrat emulsionabil
Cultura Floarea soarelui
Cultura Grau
Cultura Orz
Spectru de combatere Complex de boli foliare, Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), Putregaiul cenusiu(Botrytis cinerea), Patarea bruna si frangerea tulpinilor (Phomopsis helianthi),  Alternarioza (Alternaria helianthi)
Doza 0.8 l/ha
Substanda activa 90 g/l propiconazol + 400 g/l procloraz
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: BUMPER SUPER 490 EC este un fungicid complex continand doua substante active cu actiune sistemica si translaminara impotriva intregului spectru de boli micotice care ataca cerealele in timpul vegetatiei:
- propiconazol (triazol), cu actiune sistemica si translocare acropetala, confera plantelor tratate protectie mai ales impotriva fainarilor, ruginilor si septoriozei;
- proclorazul (imidazol), cu actiune de contact si penetrant-translaminara de durata (4-6 saptamani), activ mai ales impotriva patarii in ochi, fusariozei si septoriozei.
Ambele substante active sunt complementare si sinergice in combatere si actioneaza prin inhibarea biosintezei ergosterolului in peretii celulari ai organismelor tinta. Produsul se absoarbe si se transloca rapid in planta(la circa o ora de la tratament) ceea ce ii confera rezistenta la spalare.
MOD DE UTILIZARE: Se pot aplica 1 sau 2 tratamente cu BUMPER SUPER 490 EC pe sezon, in functie de destinatia culturii sau de presiunea bolilor (existenta conditiilor de infectie). De regula, se recomanda efectuarea tratamentului cu BUMPER SUPER 490 EC la culturile semincere sau a celor destinate panificatiei, precum si in conditii severe de atac, aplicand un tratament preventiv la inceputul impaierii, iar al 2 –lea tratament in faza de burduf avand ca scop mentinerea frunzei stindard in vegetatie pentru o perioada cat mai indelungata.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine