Sultan TOP, flacon 1 Litru

Sultan TOP, flacon 1 Litru

Cultura: Rapita
Substanda activa: Metazaclor 375 g/l + Quinmerac 125 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale
Formulare SC (Suspensie concentrata)
Mod de aplicare Preemergent sau postemergent
Cultura Rapita
Spectru de combatere Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Apera spica-venti (iarba vantului), Echinochloa crus galli (iarba barboasa), Poa annua (hirusor), Galium aparine (turita), Matricaria sp. (musetel), Stellaria media (rocoina), Viola sp. (trei frati patati)
Doza 2.0 l/ha Preemergent sau postemergent timpuriu
Substanda activa Metazaclor 375 g/l + Quinmerac 125 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Produsul SULTAN TOP este recomandat a fi utilizat ca erbicid cu aplicare pre-emergenta sau în postemergenta timpurie (BBCH 10 – 14), pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale la cultura de rapita.
- Metazaclor – inhiba biosinteza lipidelor. Acest proces are efecte asupra diviziunii celulare si asupra formarii tesuturilor, conducand astfel la deformarea si oprirea cresterii la tinerele plante;
-Quinmerac–induce activitatea enzimatica a ACC -sintetazei (amino-ciclopropan-carboxilaza) în biosinteza etilenei care stimuleaza hormonii plantei sa produca etilena si acid abscisic. Aceasta conduce la îndoirea frunzelor, inhibarea procesului de crestere a radacinilor si lastarilor, precum si declansarea ofilirii plantei. Aplicat conform dozelor recomandate si în conditii normale de clima, produsul nu produce fenomene de fitotoxicitate.
MOD DE UTILIZARE: SULTAN TOP se aplica toamna, în preemergenta sau postemergenta timpurie a plantelor de cultura (BBCH 10-14). Ambele substante active din acest erbicid prezinta o eficacitate mai mare la un stadiu cat mai mic al buruienilor ce trebuie combatute. Se utilizeaza volume normale de apa (100 – 400 l apa/ha). Produsul SULTAN TOP poate fi compatibil cu multe dintre pesticidele folosite în mod curent în Romania, cu exceptia produselor cu reactie puternic alcalina. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test înainte de utilizare. Se aplica un singur tratament, o data la 3 ani pe aceeasi suprafata de teren!
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine