Pyramin FL, bidon 10 Litri

Pyramin FL, bidon 10 Litri

Cultura: Sfecla de zahar
Substanda activa: 430 g/l cloridazon
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale
Formulare Suspensie concentrata(SC)
Mod de aplicare Preemergent
Cultura Sfecla de zahar
Spectru de combatere Sinapis arvensis (mustar salbatic), Chenopodium album (spanac salbatic), Galeopsis tetrahit (lungurica), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Matricaria chamomilla (musetel), Stellaria media (rocoina), Anthemis arvensis(romanita de camp)
Doza 6 - 9 l/ha ppi. preemergent(pe soluri cu humus între 0.8-1.5%)
Substanda activa 430 g/l cloridazon
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: PYRAMIN FL este un erbicid pe baza de cloridazon, din grupa piridazinone. Cloridazonul patrunde în plante în principal prin radacini, dar poate fi absorbit si prin frunze. Aplicarea se poate face de aceea în preemergenta sau în postemergenta, cand inhiba fotosinteza buruienilor. Deoarece actiunea principala se realizeaza prin intermediul solului, eficienta este asigurata de prezenta umiditatii în sol.
MOD DE UTILIZARE: Dozele maxime se utilizeaza pe solurile mijlocii si grele, bogate în humus; dozele mici se aplica pe solurile usoare, sarace în materie organica, sau în cazul utilizarii în amestec cu alte erbicide. În postemergenata, aplicarea cat mai timpurie, cand buruienile sunt foarte mici,permite reducerea dozelor. Aplicarea înaintea semanatului, încorporat la 3 cm. (cu combinatorul) se recomanda în primaverile secetoase, pe solurile mai uscate, bine pana la satisfacator pregatite, îmburuienate si cu graminee. Administrarea în preemergenta se recomanda în anii cu precipitatii normale, pe solurile cu suficienta umiditate, neinfestate cu monocotile, cu un pat germinativ foarte bine pregatit. PYRAMIN FL se aplica cu succes în postemergenta timpurie. Efectul cel mai bun este daca erbicidarea se face imediat dupa rasarirea culturii si a buruienilor (faza de cotiledoane). Întarzierea erbicidarii,cand buruienile si-au format mai mult de 2-3 frunze adevarate reduce eficacitatea. Efectul erbicidarii se mentine de la cateva saptamani pana la cateva luni în functie de sol si conditiile climatice.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine