Principal Plus, plic 44 grame

Principal Plus, plic 44 grame

Cultura: Porumb
Substanda activa: 9.2%nicosulfuron+55%dicamba+2.3%rimsulfuron
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni cu frunza lata anuale si perene cat si buruieni graminee
Formulare Granule finedispersabile in apa
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Buruieni cu frunza lata anuale si perene cat si buruieni graminee
Doza 0.44 kg/ha + Trend 0.1%
Substanda activa 9.2%nicosulfuron+55%dicamba+2.3%rimsulfuron
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Erbicid selectiv pentru combaterea in postemergenta a buruienilor graminee si buruienilor cu frunza lata, anuale si perene la porumb.
MOD DE ACTIUNE: Este absorbit rapid de foliajul si radacinile plantelor si inhiba cresterea buruienilor sensibile,la scurt timp dupa aplicare, prevenind astfel competitia cu plantele din cultura. Simptome ca decolorarea si cloroza apar dupa aproximativ 3-10 zile de la aplicare,dar buruienile mor dupa 2-3 saptamani. Caldura si umezeala sporesc performanta erbicidului, in timp ce timpul rece si uscat ii intarzie activitatea si aparitia simptomelor.
MOD DE UTILIZARE: Principal plus aplicat in postemergenta in stadiul de 2-6 frunze ale porumbului este activ impotriva unui spectru larg de buruieni graminee si buruieni cu frunza lata anuale si perene. Datorita activitatii reziduale scurte,Principal plus combate buruienile rasarite sau in curs de rasarire in momentul aplicarii. Eficacitatea maxima se obtine cand buruienile sunt tinere, respectiv in perioada de crestere activa, de la rasarire pana in stadiul de 2-4 frunze ale buruienilor cu frunza lata si/sau rozeta la cele perene,pana la sfarsitul infratirii gramineelor anuale. Momentul aplicarii se stabileste dupa stadiul de dezvoltare al primelor specii de buruieni aparute. Pentru imbunatatirea penetrarii substantelor active,mai ales in conditii de deficit hidric,se recomanda utilizarea produsului Trend in medie 250 ml/ha, livrat cu produsul.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine