Primstar Super, plic 10 grame

Primstar Super, plic 10 grame

Cultura: Grau
Substanda activa: metsulfuron-metil 60%
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare FG - Granule fine
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Doza 0.01 g/ha
Substanda activa metsulfuron-metil 60%
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Este un erbicid sistemic, sulfonilureic, cu aplicare postemergenta, recomandat pentru combaterea buruienilor din cultura de grau.
MOD DE ACTIUNE: Este un erbicid absorbit rapid, in principal prin frunze dar si prin radacini. Doua ore fara ploaie sunt suficiente pentru absorbtia produsului in planta. Substanta activa metsulfuron metil inhiba biosinteza aminoacizilor esentiali cu lanturi ramificate (valina, isoleucina), avand ca urmare stoparea diviziunii celulare si implicit incetarea cresterii plantei.Astfel, buruienile tratate mor treptat intr-un interval de 2-3 saptamani. Dupa cateva zile de la tratament, buruienile pot arata ingalbenite si/sau inrosite.
MOD DE UTILIZARE: Se aplica postemergent, din faza de trei frunze pana in faza aparitiei frunzei standard a graului, prin stropiri foliare intr-un volum de apa de 200-400 l/ha.Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in faza de 2-4 frunze (10-15 cm inaltime pentru palamida) iar plantele de grau se gasesc in stadiul de infratire. Orice specie care intra de regula in rotatie cu cerealele paioase se poate semana pe terenurile erbicidate cu PRIMSTAR SUPER dupa recoltare. Totusi, o atentie deosebita necesita sfecla de zahar, in special pe soluri cu pH ridicat sau in cazul secetei prelungite, in aceste cazuri recomandandu-se insistent aratura adanca inaintea semanatului sfeclei de zahar.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine