Powertwin SC, bidon 5 Litri

Powertwin SC, bidon 5 Litri

Cultura: Sfecla de zahar
Substanda activa: 200 g/l etofumesat + 200 g/l fenmedifam
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale
Formulare Suspensie concentrata(SC)
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Sfecla de zahar
Spectru de combatere Buruieni foarte sensibile: Chenopodium album (spanac salbatic), Galeopsis tetrahit(lungurica), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Anagallis arvensis (scanteiuta), Veronica persica (ventrilica)
Doza 2 aplicari secventiale la doza de 2.0 l/ha.în 300 l apa/tratament(tratamentul I se aplica în faza cotiledonala – 2 frunze.tratamentul al II-lea la reinfestare. în aceeasi fenofaza)
Substanda activa 200 g/l etofumesat + 200 g/l fenmedifam
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: POWERTWIN SC este o combinatie 1/1 între doua substante active selective pentru toate culturile de sfecla (de zahar, rosie, furajera): 1 – etofumesat – substanta activa din grupa benzofuranicelor, cu absorbtie radiculara la speciile dicotiledonate si prin coleoptil la graminee.În plantele sensibile inhiba cresterea meristemelor prin întreruperea diviziunii celulare si a formarii cuticulei; 2 – fenmedifam – substanta activa din grupa carbamatilor,actioneaza în principal prin absorbtie foliara si împiedica fotosinteza la plantele sensibile.
MOD DE UTILIZARE: Se recomanda ca doza de POWERTWIN SC sa se administreze fractionat, în doua reprize, astfel: 1 – primul tratament cu doza de 2,0 l/ha, cand buruienile mediu sensibile sunt în faza cotiledonala; 2 – al doilea tratament cu doza de 2,0 l/ha, cand buruienile din urmatorul val de crestere au ajuns la faza cotiledonala (la reinfestare). Acest tratament nu se va face la mai putin de 5 zile de la primul. Produsul actioneaza foarte bine atunci cand conditiile de crestere sunt optime pentru buruieni (temperaturi optime, umiditate suficienta, lumina). Tratamentul nu se va face cand temperatura exterioara depaseste 21°C si insolatia este puternica.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine