Pelican Delta 606 WG, plic 100 grame

Pelican Delta 606 WG, plic 100 grame

Cultura: Grau
Cultura: Orzoaica de primavara
Substanda activa: metsulfurin-metil 6% + diflufenican
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare EG - Granule emulsionabile
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Orzoaica de primavara
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Doza 0.1 kg/ha
Substanda activa metsulfurin-metil 6% + diflufenican
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Pelican 606 WG este un erbicid sistemic,de contact si cu afect pelicular pentru sol cu aplicare in post-emergenta pentru cultura graului si a orzoaicei. Are selectivitate maxima pentru planta din cultura.
MOD DE ACTIUNE: Este un erbicid cu actiune complexa care este absorbit rapid si masiv de catre aparatul foliar si transportat pana la radacini.Imediat dupa tratament, diviziunea celulara din buruienile sensibile este intrerupta si cresterea acestora stopata. Absorbtia apei si a substantelor nutritive este substantial inhibata, efecte vizibile apar destul de repede dupa tratament iar moartea buruienilor survine la 1-2 saptamani dupa tratament.
MOD DE UTILIZARE: Pelican Delta 606 WG este un erbicid cu actiune complexa care este absorbit rapid si masiv de catre aparatul foliar si transportat pana la radacini. Imediat dupa tratament, diviziunea celulara din buruienile sensibile este intrerupta si cresterea acestora stopata, absorbtia apei si a substantelor nutritive este substantial inhibata. Perioada de aplicare este extrem de importanta, aceasta fiind cuprinsa intre faza de infratire pana la aparitia frunzei stindard a cerealelor, pentru a beneficia de eficacitate maxima, aceasta este situata intre faza de infratire si cea de incheiere a primului internod. Faza optima de combatere a buruienilor este cea de rozeta 2-4 frunze.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine