Merlin Duo, flacon 500 mL

Merlin Duo, flacon 500 mL

Cultura: Porumb
Substanda activa: 37.5 g/l isoxaflutol + 375 g/l terbutilazin
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale
Formulare Suspensie concentrata(SC)
Mod de aplicare Preemergent si postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Principalele buruieni dicotiledonate combatute:Abutilon theophrasti (teisor), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia elatior (iarba parloagelor), Anagalis arvensis (scanteiuta), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp.(spanac salbatic
Doza 2.25 - 2.5 l/ha preemergent sau 1.8 - 2 l/ha postemergent timpuriu
Substanda activa 37.5 g/l isoxaflutol + 375 g/l terbutilazin
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: MERLIN DUO actioneaza radicular si are o puternica activitate sistemica în planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul simptom al eficacitatii îl constituie albirea embrionului,urmata la scurt timp de distrugerea rapida si completa a buruienilor. Isoxaflutol este mobil în stratul superficial al solului unde este fixat de coloizi. El nu este un erbicid volatil sau cu actiune peliculara. Terbutilazin realizeaza o activitate complementara contra unor buruieni cum sunt speciile de Polygonum, precum si întarirea actiunii erbicidului asupra gramineelor.Terbutilazin face parte din clasa triazinelor, avand un spectru larg de combatere.
MOD DE UTILIZARE: În postemergenta, tratamentul cu MERLIN DUO se efectueaza pana în faza de 3-4 frunze la porumb si buruienile în faza incipienta de crestere (3 frunze). În ambele situatii, dozele reduse se utilizeaza pe soluri cu continut redus de humus si infestare slaba, iar cele ridicate se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni.


  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine