Laudis 66 OD, bidon 5 Litri

Laudis 66 OD, bidon 5 Litri

Cultura: Porumb
Substanda activa: 44 g/l tembotrione + 22 g/l  isoxadifen-etil
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale
Formulare Dispersie in ulei
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate combatute:Abutilon theophrasti(teisor), Amaranthus spp. (Stir), Ambrosia spp.(ambrozia), Atriplex spp.(loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp.(Spanac salbatic), Centaurea cyanus (albastrea)
Doza 2-2.5 l/ha
Substanda activa 44 g/l tembotrione + 22 g/l  isoxadifen-etil
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Erbicid selectiv postemergent pentru combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate si monocotiledonate anuale din culturile de porumb.
MOD DE ACTIUNE: Laudis OD 66 este un erbicid in principal de tip foliar, ce actioneaza asupra fotosintezei.Absorbtia in planta este rapida, la maxim o ora de la aplicare. Prezinta o dubla actiune sistemica,fiind distribuit ascendent si descendent in toate organele pana la punctele de crestere.Simptomul specific de albire a tesuturilor este vizibil la 3-5 zile dupa aplicare, urmat de necrozarea si moartea buruienilor in circa 2 saptamâni dupa erbicidare.
MOD DE UTILIZARE: LAUDIS 66 OD se aplica incepand din stadiul de 2 frunze pana in stadiul de 8 frunze al culturii de porumb, pentru controlul buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale. Momentul optim de aplicare in relatie cu dezvoltarea buruienilor este atunci cand dicotiledonatele sunt in faza de 2-4 frunze iar monocotiledonare anuale sunt pana la faza de inceputul infratitului.Volumul de solutie recomandat este de 200-400 l/ha.


  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine