Laren Pro 20 SG, plic 150 grame

Laren Pro 20 SG, plic 150 grame

Cultura: Grau
Cultura: Orz
Substanda activa: Metsulfuron metil 20%
Modalitati de ambalare: 0.15 Kg
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate
Formulare Granule dispersabile extrudate
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Orz
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate
Doza 0.03 kg/ha
Substanda activa Metsulfuron metil 20%
Modalitati de ambalare 0.15 Kg
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: LAREN PRO 20 SG se absoarbe prin frunze ai radacini de unde este translocat în întreaga planta. Inhiba diviziunea celulara în varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor la buruienile sensibile. Cresterea buruienilor este oprita la cateva ore dupa aplicare, dar simptomele vizibile apar la 10-15 zile iar moartea buruienilor are loc dupa 15-25 zile de la aplicare. Buruienile mai putin sensibile si cele aflate întrun stadiu avansat de crestere raman pitice si nu concureaza plantele de cultura în absorbtia apei si substantelor nutritive.LAREN PRO 20 SG are eficacitate maxima cand este aplicat pe buruieni tinere aflate în stadiul de crestere activa, respectiv în faza de 2-4 frunze sau rozeta(pentru cele perene).
MOD DE UTILIZARE: LAREN PRO 20 SG este selectiv fata de toate speciile si soiurile de cereale paioase si poate fi administrat din stadiul de 3 frunze pana la aparitia frunzei stindard fara probleme de fitotoxicitate. Nu este recomandat la cerealele paioase supra-însamantate cu ierburi,trifoi, legume sau orice plante cu frunza lata. Nu se aplica pe culturi stresate din cauza secetei, baltirii apei,atacului bolilor si daunatorilor, deficientelor de nutritie sau a altor factori care influenteaza negativ cresterea plantelor. Nu se aplica pe o cultura udata de ploaie sau roua. LAREN PRO 20 SG patrunde rapid în tesuturile plantelor si dupa 4 ore de la aplicare, este rezistent la spalarea prin ploaie. LAREN PRO 20 SG poate fi folosit pe toate tipurile de sol, exceptand pe cele nisipoase foarte usoare.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine