Lancelot Super, punga 500 grame

Lancelot Super, punga 500 grame

Cultura: Grau
Cultura: Orzoaica de primavara
Cultura: Porumb
Substanda activa: 30% aminopiralid + 15% florasulam
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Orzoaica de primavara
Cultura Porumb
Spectru de combatere Buruieni sensibile: Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Beta vulgaris, Bifora radians, Brassica oleracea, Capsella bursa-pastoris, Cardaria draba, Centaurea spp., Crysanthemum coronarium, Cirsium arvense, Consolida spp., Galinsoga parviflora
Doza 0.033 kg/ha
Substanda activa 30% aminopiralid + 15% florasulam
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Lancelot Super este un erbicid sistemic, cu patrundere în principal prin sistemul foliar si secundar prin radacini. Prezinta un mod dublu de actiune asupra buruienilor: florasulam-ul inhiba acetolactat sintaza (ALS), în timp ce aminopiralid-ul actioneaza ca o auxina sintetica. Ambele componente se distribuie sistemic în planta si deregleaza metabolismul plantei, afectand procesul de crestere si conducand în final la moartea buruienilor.
MOD DE UTILIZARE: Lancelot Super poate fi aplicat primavara de la înfratire pana la formarea a doua internodii. Temperatura optima de aplicare este între 8-25°C, dar tratamentele pot fi facute începand de la 5°C, situatie în care aparitia simptomelor erbicidului este încetinita dar efectul final de combatere nu este afectat. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze iar în cazul infestarilor cu Cirsium arvense, maxim 10-15 cm înaltime. Volumul de apa recomandat este de 200-400 l/ha. Este necesar sa se asigure o acoperire uniforma a buruienilor cu solutia de tratat.
ATENTIE! Se va evita contactul erbicidului cu culturile dicotiledonate din vecinatate.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine