Hussar Activ OD, flacon 1 Litru

Hussar Activ OD, flacon 1 Litru

Cultura: Grau
Cultura: Secara
Cultura: Triticale
Substanda activa: 2.4D(2 etilhexil ester)377 g/l + iodosulfuron-metil-sodiu 10 g/l + mefenpir-dietil(safener) 30 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene si a unor monocotiledonate anuale
Formulare Dispersie în ulei (OD)
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Secara
Cultura Triticale
Spectru de combatere Monocotile: Apera spica venti, Avena fatua, Agrostis gigantea, Lolium spp., Phalaris spp., Poa spp;Dicotiledonate anuale: Amaranthus retroflexus, Anthemis ssp., Atriplex ssp., Capsella bursa pastoris, Centaurea cyanus, Chenopodium album, Chrisantemu
Doza 0.1 l/ha
Substanda activa 2.4D(2 etilhexil ester)377 g/l + iodosulfuron-metil-sodiu 10 g/l + mefenpir-dietil(safener) 30 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Erbicid sistemic si selectiv pentru combaterea in postemergenta a unei game largi de buruieni dicotiledonate anuale si perene si a unor monocotiledonate anuale din culturile de grau, secara si triticale.
MOD DE ACTIUNE: Dupa aplicare se absorbe la nivel foliar si radicular si se transloca in toata planta, predominand totusi absorbtia foliara. Efectul este maxim cand temperatura creste si buruienile tratate sunt in faza de crestere intensa. Simptomele vizibile ale actiunii erbicide se observa in primele zile dupa aplicare sub forma unor pete clorotice, stoparea cresterii, urmate de necroze si deformari ale frunzelor si lastarilor, buruienile fiind distruse complet in 2-6 saptamâni de la aplicare in functie de conditiile de crestere locale.
MOD DE UTILIZARE: HUSSAR ACTIV OD este omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene precum si a unor monocotile din culturile de grau, secara si triticale. Se utilizeaza o doza de 1,0 l/ha, efectuandu-se un singur tratament pe an primavara in postemergenta, in intervalul de la înfratire - primii frati vizibili (BBCH22) pana cel tarziu la sfarsitul formarii primului internod, când nodul al 2-lea este la cel mult 2 cm deasupra nodului 1 (BBCH 32). Momentul optim de aplicare in relatie cu dezvoltarea buruienilor: dicotilele sunt în faza de 2-4 frunze, iar monocotilele anuale si Apera spica venti (iarba vântului) sunt inainte de infratire.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine