Harmony 50 SG, plic 100 grame

Harmony 50 SG, plic 100 grame

Cultura: Soia
Substanda activa: 50% tifensulfuron metil
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale
Formulare Granule solubile în apã
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Soia
Spectru de combatere Ambrozia(Ambrozia elatior), Cornaci(Xanthium spp), Grasita(Portulaca oleracea), Iarba rosie (Polygonum spp), Loboda (Chenopodium spp), Lobodã salbaticã (Atriplex patula), Lungurica (Galeopsis tetrahit), Macris (Rumex spp.), Musetel salbatic(Matricari
Doza 0.012 kg/ha-0.1%Trend
Substanda activa 50% tifensulfuron metil
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Harmony 50 SG este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru combaterea în postemergenta a buruienilor cu frunza lata din culturile de soia.
MOD DE ACTIUNE: HARMONY 50 SG este absorbit prin frunze si radacini si este translocat rapid în întreaga planta.Este inhibata diviziunea celulara în varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor plantelor sensibile.Cresterea buruienilor este oprita la cateva ore dupa aplicare, dar simptomele vizibile apar abia dupa 5-10 zile si moartea intervine dupa 15-25 zile. Cresterea buruienilor mediu rezistente si a celor avansate în vegetatie este blocata si nu mai concureaza cultura pentru apa si elemente nutritive.
MOD DE UTILIZARE: Se aplica dupa momentul cresterii depline a primelor frunze trifoliate (faza 13, BBCH). Eficacitatea maxima se obtine in faza de 2-4 frunze ale buruienilor cu frunza lata anuale. Luati toate masurile pentru reducerea potentialului derivei, in timpul aplicarii.Nu aplicati pe culturile afectate de stres (seceta, temperaturi extreme, baltiri de apa, infestate cu insecte, avand deficiente de nutritie sau alti factori care reduc cresterea plantelor).
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine