Goltix 70 WP, sac 5 Kg

Goltix 70 WP, sac 5 Kg

Cultura: Sfecla de zahar
Substanda activa: metamitron 70%
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale
Formulare Pulbere umectabila
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Sfecla de zahar
Spectru de combatere Buruieni dicotiledonate anuale
Doza 4.5 kg/ha
Substanda activa metamitron 70%
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: GOLTIX 70 WP contine metamitron, substanta activa care face parte din grupa triazinonelor.Produsul este total selectiv pentru toate culturile de sfecla(de zahar, rosie, furajera) si are cea mai larga perioada de aplicare, incepand dinainte de semanat pana la aplicarea postemergenta, cand buruienile sunt in stadiul de cotiledoane in doua frunze. Actiunea este sistemica iar absorbtia este in principal radiculara,dar si prin frunze, produsul determinand in final inhibarea fotosintezei si moartea buruienilor sensibile. Pentru activarea efectului rezidual este necesara caderea unei ploi sau irigarea culturii.
MOD DE UTILIZARE: GOLTIX 70 WP se aplica postemergent; doza de 4.5 kg/ha se foloseste in doze secventiale de 2 tratamente(2,5 kg/ha + 2,0 kg/ha) sau 3 tratamente (1,5 kg/ha +1,5 kg/ha + 1,5 kg/ha), in amestec cu alte erbicide recomandate in tehnologiile de combatere a buruienilor din cultura sfeclei de zahar.
Schema cu 2 tratamente secventiale: 1. preemergent dupa semanat, 2,5 kg/ha 2. postemergent, in faza cotiledonara a buruienilor dicotiledonate, 2,0 kg/ha
Schema cu 3 tratamente secventiale: 1. inainte de semanat, 1,5 kg/ha 2. preemergent dupa semanat, 1,5 kg/ha 3. postemergent, in faza cotiledonara a buruienilor dicotiledonate, 1,5 kg/ha
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine