Galera Super, flacon 1 Litru

Galera Super, flacon 1 Litru

Cultura: Rapita
Substanda activa: clopiralid 240 g/l + picloram 80 g/l + aminopiralid 40 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare Concentrat solubil
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Rapita
Spectru de combatere Matricaria spp. (musetel), Anthemis spp. (romanita), Cirsium arvense (palamida), Galium aparine (turita), Sonchus spp. (susai), Centaurea cyanus (albastrita), Taraxacum officinale (papadia), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic)
Doza 0.2-0.25 l/ha
Substanda activa clopiralid 240 g/l + picloram 80 g/l + aminopiralid 40 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Galera Super este erbicid postemergent, cu aplicare foliara, pentru combaterea excelenta a buruienilor dicotile anuale si perene din culturile de rapita . Galera are actiune dubla: de contact, datorata picloramului si sistemica, datorita clopiralidului.
MOD DE ACTIUNE: Produsul se aplica prin stropire, primavara, la inceputul perioadei de vegetatie, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili, dar dupa aparitia frunzelor culturii. Se aplica atunci cand temperatura aerului depaseste 8 grade. Nu se aplica daca a fost inghet in noaptea precedenta sau daca este anuntat inghet. Nu este spalat de ploaie la 2 ore de la aplicare. Nu se aplica tratamentul in conditii de vant, pentru a evita imprastierea produsului pe alte culturi decat cea de rapita, intrucat produsul poate provoca daune celorlalte culturi cu frunza lata. In conditii de seceta, efectul sistemic al produsului poate fi diminuat. Produsul poate restrictiona rotatia culturilor in conditiile lipsei umiditatii din sol, precum si pe solurile sarace in materie organica (conditii in care degradarea produsului in sol se face mai greu). In conditiile amintite se recomanda atentie sporita, daca se doreste ca urmatoarele culturi sa fie leguminoase, solanacee sau composite (mazare, fasole, lucerna, salata, tomate), intrucat acestea sunt foarte susceptibile la reziduurile de picloram din sol. De aceea in conditiile solurilor sarace in materie organica si in conditii de seceta excesiva, se recomanda o rotatie clasica, cu culturi monocotiledonate (cereale sau porumb). Dupa aplicarea produsului si pana la recoltare trebuie sa treaca 75 zile. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine