Dicopur D, flacon 1 Litru

Dicopur D, flacon 1 Litru

Cultura: Grau
Cultura: Porumb
Substanda activa: Acid 2.4 D din sare de dimethil amina 600 g/l
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Dicotiledonate anuale si perene
Formulare SL - concentrat solubil
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Grau
Cultura Porumb
Spectru de combatere Amaranthus retroflexus(stir).Atriplex spp.(loboda).Centaurea cyanus(albastrita).Chenopodium spp.(spanac salbatic).Cirsium arvense(palamida).Capsella bursa pastoris(traistaciobanului).Polygonum aviculare(troscot).Raphanus spp.(ridiche salbatica).Rumex
Doza 0.8-1 l/ha (in functie de gradul de infestare si talia buruienilor).1 l/ha
Substanda activa Acid 2.4 D din sare de dimethil amina 600 g/l
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
DICOPUR D este un erbicid sistemic, de tip hormonal, care se absoarbe prin frunze. O parte din substanta activa este transportata spre frunze iar alta spre radacini. Datorita excesuluide auxine, metabolismul buruienilor devine extrem de ridicat. Erbicidul determina o crestere anormala a celulelor (cresterea devine necontrolabila), inhiba respiratia si dezvoltarea sistemului radicular al buruienilor. Viteza de translocare a erbicidului este infunctie de: doza aplicata, talia buruienilor si in mod special de conditiile climatice (umiditate, temperatura) inainte si dupa tratament.
MOD DE ACTIUNE SI UTILIZARE: Auxinele continute de erbicidele phenoxy fac posibila combaterea cu succes, de peste 50 ani,a marii majoritati a buruienilor. DICOPUR D se aplica in postemergenta, in vegetatie, pe vreme calda, cand temperatura este de peste 15 grade, conform omologarii produsului.La cerealele paioase se aplica de la stadiul de infratire al plantelor pana la formarea primului internod. La porumb aplicarea se va face primavara cand plantele de porumb au 4-6 frunze iar buruienile sunt in faza de rozeta, Cirsium<10 cm.Cantitatea de solutie recomandata a se aplica pe suprafata de un ha este de 200-400 litri. In conditii de seceta se aplica 400 l solutie/ha. DICOPUR D este un erbicid foarte eficace in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, sensibile si partial sensibile la 2,4 D.


  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine