Chikara, punga 200 grame

Chikara, punga 200 grame

Cultura: Terasamente de cale ferata
Cultura: Vita de vie
Substanda activa: 250 g/kg Flazasulfuron (25%)
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si unele perene
Formulare EG - Granule emulsionabile
Mod de aplicare Preemergent si postemergent
Cultura Terasamente de cale ferata
Cultura Vita de vie
Spectru de combatere Buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale si unele perene
Doza 0.2 Kg /ha
Substanda activa 250 g/kg Flazasulfuron (25%)
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Erbicid neselectiv pentru combaterea buruienilor pe suprafete necultivate. Actioneaza pre si post emergent impotriva buruienilor (neselectiv). CHIKARA este un erbicid sistemic absorbit rapid prin fruze si translocat prin planta spre zonele meristematice, unde, prin inhibarea activitatii unor enzime, are loc incetarea diviziunii celulare si, implicit, dezvoltarea plantei. Actiunea are loc prin franarea enzimei acetoplactat (ALS). Planta opreste cresterea, se coloreaza si moare in final dupa cea. 3 pana la 4 saptamani. Simptomele care indica efectul sunt: diminuarea cresterii, pete galbene sau maronii pe frunze. Plantele tratate insuficient raman inca mult timp ca "plante bonzai". In soluri active CHIKARA este repede descompusa.
MOD DE UTILIZARE: CHIKARA este un erbicid care se poate aplica post-emergent si preemergent pentru combaterea buruienilor. Activitatea produsului este independenta de temperatura. Momentul ideal de aplicare este dupa cresterea masiva a buruienilor (inaltimea de 20 cm). Cantitatea de apa recomandata: 200 pana la cel mult 400 l/ha. Pentru aplicare se preteaza in mod special pulverizatoarele plate cu o presiune de stropire de 1 pana la 2 bar. Pentru sporirea eficacitatii, CHIKARA poate fi aplicat cu un agent surfactant. Pentru aplicarea CHIKARA vor fi evitate zilele fierbinti cu temperaturi de peste 20 ̊C. Deviatia spre culturile invecinate trebuie neaparat evitata. Dupa aplicare nu trebuie sa apara nici o precipitatie, timp de 6 ore.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine