Camix 560 SE, flacon 1 Litru

Camix 560 SE, flacon 1 Litru

Cultura: Porumb
Substanda activa: 500 g/l S-metolaclor.60 g/l mesotrione
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni monocotiledonate anuale si dicotiledonate anuale si perene
Formulare Suspoemulsie
Mod de aplicare Preemergent si postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Buruieni monocotiledonate anuale:Echinochloa crus-galli.Digitaria sanguinalis.Setaria spp..Panicum miliaceum.Poa annua.Sorghum halepense din semin?.Dicotiledonate:Abutilon theophrasti.Amaranthus spp..Anagallis arvensis.Capsella bursa-pastoris.Chenop
Doza 2.5 - 2.8 l/ha(in functie de tipul de sol)preemergent, 2 - 2.5 l/ha(in functie de stadiul de dezvoltare a buruienilor in spectru)postemergent timpuriu
Substanda activa 500 g/l S-metolaclor.60 g/l mesotrione
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Camix este erbicid in preemergenta pentru cultura porumbului,impotriva unui spectru foarte larg de buruieni monocotiledonate anuale si dicotiledonate anuale si perene. Datorita celor doua substante active, Camix are o fereastra larga de aplicare: preemergenta - postemergenta timpurie (3 frunze ale porumbului). Persistenta produsului dupa aplicare este cuprinsa intre 4-6 saptamani.
MOD DE UTILIZARE: Camix poate fi aplicat in toate culturile de porumb, indiferent de destinatia recoltei, incepand cu loturile comerciale pentru boabe, siloz sau masa verde, loturile de producere de samanta, de porumb dulce sau de floricele. Camix nu determina reactii negative in utilizarea insecticidelor in vegetatie sau tratament la samanta din grupa piretroizilor, carbamatilor sau organofosforicelor. Pe terenurile grele pe care a fost aplicat Camix, recomandam aratura, daca asolamentul se continua cu rapita sau floarea-soarelui.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine