Cambio, bidon 10 Litri

Cambio, bidon 10 Litri

Cultura: Porumb
Substanda activa: 320 g/l bentazon + 90 g/l dicamba
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate anuale si perene
Formulare Concentrat solubil
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Chenopodium spp.(spanac salbatic), Sinapis arvensis(mustar salbatic), Datura stramonium(ciumafaie), Abutilon theophrasti(teisor), Xanthium strumarium(cornaci), Polygonum spp.(troscot), Amaranthus retroflexus(Stir), Cirsium arvense(palamida)
Doza 2-2.5 l/ha
Substanda activa 320 g/l bentazon + 90 g/l dicamba
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Cambio este un erbicid cu aplicare in posemergenta la porumb in fenofaza de 3-5 frunze.Buruienile dicotiledonate anuale trebuie sa fie in faza de 2-4 frunze,maxim 6 frunze,iar perenele in maxim 10 cm inaltime.In conditii optime(vreme insorita,calda,cu suficienta umiditate) buruienile sunt distruse total in circa 2 saptamani de la aplicarea erbicidului.In cazul in care in timpul tratamentului si in intervalul de timp de dupa aplicare sunt conditii de seceta pronuntata si temperaturi ridicate,este posibil diminuarea efectului.
MOD DE ACTIUNE: CAMBIO este un erbicid pe baza de bentazon si dicamba, si manifesta actiunea ambelor tipuri de substante active. Produsul este absorbit de buruieni in 4-5 ore dupa aplicare.Bentazonul are actiune de contact, este absorbit prin organele verzi ale plantei, mai ales prin frunze, actionand asupra procesului de fotosinteza. Efectul se manifesta mai intai prin ingalbenirea plantelor, urmata de necrozarea acestora, efect vizibil dupa cateva zile de la aplicare. Dicamba are actiune sistemica, cu efect rapid, se absoarbe prin frunze si tulpini,fiind posibila si absorbtia prin sistemul radicular. Translocarea este atat acro cat si bazipetala, produsul acumulandu-se la nivelul punctelor de crestere. Efectul se manifesta prin rasucirea si incretirea tulpinilor si frunzelor, umflarea nodurilor tulpinilor, curbarea frunzelor. Simptomele sunt urmate de clorozarea meristemelor de crestere, inhibarea cresterii, necroze.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine