Callisto 480 SC, flacon 1 Litru

Callisto 480 SC, flacon 1 Litru

Cultura: Porumb
Substanda activa: 480 g/l mesotrione
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Buruieni dicotiledonate si buruieni graminee anuale
Formulare Suspensie concentrata
Mod de aplicare Postemergent
Cultura Porumb
Spectru de combatere Principalele buruieni dicotiledonate combatute:Abutilon Theoprasti(teisorul), Amaranthus retroflexus(Stir), Atriplex patula(loboda), Capsella bursa-pastoris(traista ciobanului), Chenopodium album(spanac salbatic), Cirsium arvense(palamida)
Doza 0.2 - 0.35 l/ha postemergent.c?d buruienile sunt ? stadii timpurii de dezvoltare.iar cultura de porumb este p?a ? stadiul de 8 frunze
Substanda activa 480 g/l mesotrione
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Este erbicidul de ultima generatie utilizat in postemergenta la cultura de porumb, avand cel mai ridicat nivel de selectivitate fata de cultura. Combate majoritatea buruienilor dicotiledonate din cultura de porumb, dar si unele buruieni graminee anuale. Callisto 480 SC este preluat de buruieni preponderent prin frunze, de unde este translocat catre varfurile de crestere si complementar prin radacini.Erbicid sistemic pe baza de mesotrione 480 g/l, destinat culturii de porumb, cu aplicabilitate pre si post emergenta, pana in stadiul de 8 frunze ale porumbului; efectele maxime se obtin atunci cand stropirile sunt efectuate pana la 6 frunze in cazul buruienilor dicotiledonate (pre si post-emergent), si pana la 3 frunze in cazul buruienilor monocotiledonate. Efectele se resimt dupa 3-5 zile de la stropire, si in cazul tratamentelor post emergente sint sigure daca nu survin ploi in interval de o ora.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine