Fendona 15 SC, 2 fiole * 10 mL

Fendona 15 SC, 2 fiole * 10 mL

Cultura: Spatii de depozitare
Substanda activa: 15 g/l alfa-cipermetrin
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Combate Insecticid
Formulare Suspensie concentrata
Cultura Spatii de depozitare
Spectru de combatere Pentru combaterea Muste, Gandacilor de bucatarie, Tantari, Purici. Plosnitelor si a altor insecte din domeniul sanatatii publice
Doza 0.1-0.15/5 l apa/100 mp
Substanda activa 15 g/l alfa-cipermetrin
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: FENDONA 15 SC combate insectele prin actiune de contact si ingestie. Eficacitatea sa deosebita este data de faptul ca substanta activa formeaza particule care se lipesc de corpul gandacilor, furnicilor, puricilor si a altor daunatori. Substanta activa din aceste particule este absorbita prin contact provocand iritarea insectelor in urmatoarele 5 minute.Cand insecta incearca sa inlature aceste particule, vine de fapt in contact cu si mai multa substanta urgentand procesul de absorbtie. Poate provoca efectul de “ºc” in mai putin de 30 minute dupa care moartea insectelor survine in decurs de 24 ore. Indicatii FENDONA 15 SC este recomandat pentru combaterea mustelor, gandacilor de bucatarie,tantarilor, puricilor, plosnitelor si a altor insecte din domeniul sanatatii publice.
MOD DE UTILIZARE: - Doza recomandata este de 100 - 150 ml produs în 5 la de apa pentru 100 mp.Solutia se aplica prin stropire in benzi cu o latime de 35 cm, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, sau pe toata suprafata pentru dezinsectia spatiilor de depozitare, sau se respecta indicatiile tehnice specifice pentru insecta pe care dorim sa o combatem. Doza ridicata (150 ml) este recomandata ca tratament initial sau cand infestarile sunt severe. Dozele mai scazute (100 ml) vor fi folosite pentru combaterea insectelor zburatoare si ca tratament de intretinere.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine