Spraygard, bidon 5 Litri

Spraygard, bidon 5 Litri

Cultura: Adjuvant universal
Substanda activa: 40 % polimerul di-l-p menthene si alcool etoxilat 18 %
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Cultura Adjuvant universal
Doza 0.1 l/ha
Substanda activa 40 % polimerul di-l-p menthene si alcool etoxilat 18 %
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MO DE UTILIZARE:
1) Adjuvant in amestec cu produse de protectia plantelor SPRAYGARD poate fi utilizat in toate culturile agricole in amestec cu fungicidele, insecticidele si erbicidele omologate la cultura respectiva.
Cereale paioase - se recomanda in doza de 0,1-0,2 l/ha (max 0,1%). In amestec cu fungicide si/sau insecticide imbunatateste performantele tratamentului iar in cazul utilizarii in amestec cu erbicide, reduce viteza de absorbtie initiala, confera mai multa siguranta in aplicare si o mai buna eficacitate asupra buruienilor.
Cartof - se recomanda utilizarea in amestec cu fungicide care combat mana, indeosebi la culturile irigate si/sau in perioadele ploioase. Doza de utilizare 0,1-0,2 l/ha in 200 l apa (max. 0,1%).\nSfecla de zahar - inlocuieste uleiurile si surfactantii utilizati ca aditivi la erbicidele cu rata scazuta iar la 30 min de la aplicare protejeaza planta impotriva spalarii solutiei in caz de vreme ploioasa. Concentratia recomandata: max 0,1%.
Legume - confera, la fel de bine ca si in cazul celorlalte culturi, protectia impotriva spalarii, imbunatateste performantele fungicidelor si/sau insecticidelor cu care este utilizat in amestec, este un aditiv excelent pentru aderenta la speciile crucifere si ceapa. Doza recomandata: 0,1-0,2 l/ha.
Rapita - poate fi utilizat in amestec cu tratamentele fitosanitare pentru imbunatatirea performantelor produselor si asigura prevenirea spalarii solutiei in caz de vreme ploioasa. De asemenea, la cultura de rapita, Spraygard poate fi folosit si singur, cu 7 zile inainte de recoltare pentru a preveni scuturarea si desfacerea silicvelor, in concentratie de 1,2% (2,4 l in 200 l apa).
Vita-de-vie si pomi fructiferi - poate fi utilizat in concentratie de 0,1% in amestec cu fungicidele si insecticidele utilizate, sporind performantele produselor, prelungeste perioada de protectie a culturilor si implicit reduce numarul de tratamente necesare.De asemenea, protejeaza impotriva spalarii solutiei in foarte scurt timp de la momentul aplicarii (in 30 min).Atentie! A nu se utiliza in amestec cu erbicidele in cultura de mazare! Tratament antitranspirant
Cereale paioase - SPRAYGARD se poate utiliza singur, ca tratament pentru cereale, inainte de recoltare, pentru reducerea riscului de incoltire a boabelor in spic, mentinerea indicelui Hargberg la valori normale si imbunatatirea calitatii recoltei. Se va aplica doza de 0,4 l/ha in 200 - 250 litri de apa/ha. cand umiditatea boabelor in spic este in jur de 30%.Transplantari gazon, plante ornamentale, arbusti, pomi, legume - SPRAYGARD se poate folosi inainte de transplantare la legume, pomi, arbusti, plante ornamentale, pentru reducerea pierderilor de apa din plante imediat dupa procesul de transplantare. Se prepara o solutiei de concentratie de 2% ce se pulverizeaza pe plante sau se scufunda plantele in aceasta solutie, daca sunt mici.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine