Peridiam EC 27013, bidon 5 Litri

Peridiam EC 27013, bidon 5 Litri

Cultura: Adjuvant pentru tratament la samanta Grau, Orz
Substanda activa: poliarilfenol-etoxilat
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Formulare suspensie concentrata pentru tratamentul semintelor
Cultura Adjuvant pentru tratament la samanta Grau, Orz
Doza 0.5 l/t
Substanda activa poliarilfenol-etoxilat
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
Polimer de acoperire utilizat ca adjuvant impreuna cu produsele (insecto) fungicide pentru tratamentul semintelor de cereale.
MOD DE ACTIUNE: Produsul Peridiam, aplicat odata cu (insecto) fungicidele utilizate la tratamentul semintelor, actioneaza prin reducerea abraziunii cauzate de manipularea semintelor, reducand astfel praful format. Datorita capacitatii mari de aderenta, produsul ramane la suprafata semintelor impreuna cu substantele active folosite la tratamentul acestora, impiedicand astfel pierderile care ar putea aparea fie prin formarea prafului (datorita abraziunii) fie prin aderenta incompleta a fungicidelor sau insectofungicidelor aplicate. Totodata, Peridiam imbunatateste culoarea semintelor, in sensul uniformizarii acesteia si intensificarii nuantei.
MOD DE UTILIZARE: Doza de utilizare este de 0,5 l/t de seminte. In momentul prepararii solutiei pentru tratarea semintelor, in premixerul masinii se adauga apa in cantitate de 80% din volumul total de solutie, dupa care se adauga produsul Peridiam si celelalte produse (insecto) fungicide. La final, se adauga diferenta de apa si se agita bine. Pentru o acoperire cat mai buna este necesara miscarea continua a semintelor pe toata durata procesului de tratare. Nu este necesara nicio modificare a parametrilor masinii de tratat.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine