Lamfix, bidon 5 Litri

Lamfix, bidon 5 Litri

Cultura: Rapita
Substanda activa: Carboximetil celuloza 35 %-polimer natural
Pret disponibil dupa inregistrare
Cere info

Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare despre acest produs?
Contacteaza-ne la office@glissando.ro sau la 0256/497.702

  • Mod de actiune
  • Mod de utilizare
  • Recomandari de aplicare
Cultura Rapita
Spectru de combatere Cresterea rezistentei la scuturare
Doza 1 l/ha
Substanda activa Carboximetil celuloza 35 %-polimer natural
Destinat Populatie
Destinat Profesional
  • Mod de utilizare
MOD DE ACTIUNE: Lamfix este complet solubil in apa la momentul prepararii solutiei de stropit, urmand ca dupa ce produsul ajunge pe silicve sa formeze la suprafata acestora o pelicula elastica foarte rezistenta la actiunea razelor de soare si a apei provenita din ploi, roua sau umiditate atmosferica. Lamfix formeaza la suprafata silicvelor tratate o pelicula semipermeabila care permite fructificatiilor sa-si continue procesul de maturare,incetinindu-l in acelasi timp. Culturile tratate cu Lamfix beneficiaza astfel de o coacere uniforma si in acelasi timp silicvele devin mai rezistente la desfacerea si scuturarea datorate supracoacerii si loviturilor mecanice din timpul recoltarii.
MOD DE UTILIZARE: Lamfix se aplica cu doua sau trei saptamani inainte de recoltare, de la inceputul coacerii pana in momentul cand 30% din silicve s-au maturizat.Poate fi aplicat atat terestru, daca echipamentul de stropit permite aplicari in culturi cu talie inalta precum rapita, cat si avio. Se poate aplica atat singur cat si in combinatie cu desicanti.\nLamfix este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor, insa atunci cand se aplica in combinatie este recomandat sa se faca un test de compatibilitate\nfizico-chimica.Volumul de apa recomandat la aplicarea terestra este de 200-400 litri iar in cazul aplicarii avio recomandam volumul maxim de solutie pe care il poate administra echipamentul.Lamfix este complet biodegradabil.
  • Recomandari de aplicare

Clientii glissando.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Parerea ta despre produs
Comentariu
Introduceti rezultatul adunarii din imagine